Celulita: deci, veți obține umflaturi pe picioare fără minuni mici

Nu vreau să-l, ea aproape în fiecare coapse – urme de lovituri pe partea de sus, Fese si picioare. Potrivit celor mai recente concluzii 90 la sută din toate femeile sunt afectate de aceasta, și acest lucru este absolut nu depinde de greutate. Cu toate acestea, speranțele eficient antidot rămâne un vis. Ei lupta cu celulita mai bine cu feminine mijloace: rezistenta si цепкость. Acest lucru vă ajută!

foto29Dacă vrei să faci astăzi, mulți „hormonul tata” sau „Anti-Aging-medic” Weis, celulita este vorba despre o boală sau Incorecte reglarea hormonilor dvs. să fie avertizați. Este feminin fenomen are de a face ceva cu hormoni, dar nu se poate câștiga numai prin administrarea de hormoni sintetici. Aici trebuie să fie vândute doar câteva – la fel ca și mulți minune-mijloace cu ajutorul cărora cosmetice și industria de fitness pungă să aibă grijă de ea.

Dincolo de aspectul de „coaja de portocala” se află nu este o boala, ci doar mărite celulele de grasime, care este vizibilă prin piele bandaj. Și, după cum se menționează mai sus, aproape toate femeile, chiar și balerine. Partea de sus – piele și piele la femei este mai subțire decât la bărbați, stratul de grăsime, dar, de asemenea, separate de celulele de grasime mai gros. Ceea ce ni se pare a fi supărătoare și noi din toate părțile, ca miss stoica eingebläut, a inventat cu toate acestea, natura înțelept””: Ea asigură rezervele ascunse pentru a sarcinii și a lipsei. Prin urmare, el poate să se extindă în timpul sarcinii, o femeie de pânză, în general, mai slab. Rezervele de grasime sunt destinate pentru alimentare fătului în timpul unei catastrofe.

Ce fel de celulita-Stadiul de la tine?

Țesut subțire din fire de colagen si elastina curg aproape paralel; de aceea, ele sunt elastice, astfel încât între ele celulele adipoase pot liber să se extindă. Fibrele de colagen bărbați curg tip de rețea; asigurați-vă tapiterie se rupe și de a oferi celulita nici o șansă. Dezavantajul in acest profesor de decorare a corpului feminin: celulele de grasime pot conducă la tulburări Hormonale, Excesul de greutate, de grăsime, dieta și stilul de viață sedentar bogate vor топорщиться și pe plan extern, cum ar fi munți și Taldellen văzut. Ai stoarce cele mai subtile vasele de sange si vasele limfatice este o suplimentare de export Gewebswasser și eliminarea produselor este dificilă. În plus, structura de colagen a pielii dispare.

Ridicați-vă și strângeți pielea de pe coapsa cu atenție:

  • Ușor De Celulita. Vedeți mici urme de lovituri, care dispar dacă se eliberează imediat. Pe drum, în Picioare și Culcat lasă pielea perfect netedă și plană.
  • Medie De Celulita. Minore urme de lovituri deja în Picioare, fără a ciupit sunt văzute Împreună. Ei răspund la ea cu durere, atunci când materialul este comprimat.
  • Puternic De Celulita.Structura de suprafață de coapsele ei, se pare, vizibil deranjat.
  • Gravitatea Celulitei. Puternice urme de lovituri și noduli sunt de viziune și de tangibil. Pielea devine debile și acționează dureros.

Sport și exerciții fizice, cum sunt în prezent promovează peste tot dreptul ca un stil aparte pentru sănătate și viață lungă, contribuie cel mai frecvent celulita chiar și cea mai mică lumină – mai ales dacă acestea sunt asociate cu îmbrăcăminte ușoară. Acest lucru duce la faptul că femeile se simt rușinați în sine sau în Public nu se vor arăta. Prin urmare, este destul de logic că cele mai multe companii doresc să place ceva împotriva „saltea de piele” – cum a fost înainte, și a numit–. Împotriva acestei feminin fenomen nici unul dintre publicitate minune-instrumente, cu toate acestea ajută. Nici corpul, Folie, sauna pants, masaj, geluri speciale și creme mai moale cu laser sau lumina terapie merg greu, celulele de grăsime într-adevăr pe blana, spun dermatologii. Mai multe oferte speciale variază de la Colanti, Hypoxi-acest antrenament, Fettweg seringa, pe bază de plante anti-celulita, anti-celulita de pantofi de la schimbarea sau a bucșei axului masaj pe ser sau un spray. Există anti-celulita dresuri cu substanța de cafeină trebuie să hinmassieren atunci când mersul pe jos de cafeină în celulele de grăsime, astfel încât ea ar putea să se manifeste acolo grăsime antispastic acțiune. Aceste metode nu trebuie să uităm în nici un caz nu orb.

Lipsa de mijloace nu oferă ceea ce promite publicitate

Stiftung Warentest a luat aceste mai mult sau mai puțin obscur prin mijloace deja de mai multe ori sub microscop. Din nou cu испепеляющим rezultatul: în Afară de cheltuieli nu a fost nimic. Chiar și după un tratament de lungă durată, săptămână celulita a rămas credincios tovarăș de femei Test. Cu unele producătorii promit primele rezultate vizibile deja după două săptămâni. Efectul pozitiv de la creme, seruri si geluri: pielea arata la aplicarea consecventă vizibile îngrijit și mai bine alimentate cu sânge. Cu toate acestea, obținerea chiar și mai ieftine mijloace, cum ar fi normal body Lotion, Dușuri și vechi masaj manusa. Pentru că toate антицеллюлитных mijloacelor în comun: sunt păcătos scump. Efectivă de atac la celulele de grăsime și slăbirea țesutului conjunctiv hernie persistă, cu toate acestea. De asemenea, „consolidarea” lotiuni de corp având în vedere Stiftung Warentest, după testare, inclusiv.

Decizia ta de a arata щадящей antrenament de anduranta

În cazul în care celulita poate să dispară, în general, nu este clar. Dermatologii îndoiesc. Pentru că ei cred că celulita decât ceea ce este: secundar sexual este un semn de femei, ar trebui să le accepte ca parte din sine. Cu toate acestea, tu nu ar trebui să accepte desigur cu asta. Cu voință de fier și o vechime de „fără sfârșit” războaiele lor încă de mici. Prezenta celulitei-criminal sunt de Inot si aqua gym, cum ar fi Aqua-джоггинг, de exemplu. Ei antrenează mușchii, apa va masa pielea și țesutul conjunctiv. De Asemenea, Mersul Pe Bicicleta. , Jogging sau saritul corzii muschii include o excursie în „zonele cu probleme”. Pentru că, dacă celulele de grasime vor fi sub pielea este mai mică, în apropiere de stratul muscular ar trebui să fie consolidată în cazul simultană de ardere a grasimilor. Un lucru bun despre aceste metode: ajutați-lor generală de sănătate pe picioare și cu sau fara celulita, este important pentru tine.

foto30

Nu face prea mult bine

Cu toate acestea, trebuie avut lor de mușchii și țesutul Conjunctiv, de asemenea, – astfel, cele mai recente rezultate sportive de medici. Căci aceasta provoacă mai degrabă invers: Când prea rapid sport de înaltă presiune, – ca Step-Aerobic sau maraton – impact poate deteriora tesutului conjunctiv. Chiar extreme de presiune, care se stabilește pe exerciții de forță, poate agrava slăbiciune a țesutului conjunctiv. Cel care se antrenează în fiecare zi, popa și picioarele, acest lucru poate agrava celulita chiar, consideră cunoscutul antrenor personal Jennifer Wade. Muschii au fost apoi oxidat, fluxul limfatic și circulația sângelui s-a pierdut. Blând și mai ales regulat de antrenament de anduranta cel mai eficient mod, care va ajuta la celulita in fine apariția. De asemenea, deosebit de eficiente: regular mic masaj cu un prosop-manusa urmată de un duș rece. Datorită acestui fapt, pielea devine optim aprovizionată cu sângele, stimulează metabolismul și eliminarea exportat produse din țesături mai rapid. Că Dușul întăresc țesuturile.