Celulita Adé – Frumos de vară începe

Bărbații fac adesea amuzant despre faptul că femeile se luptă cu disperare împotriva: celulita. Dar ceea ce într-adevăr ajută împotriva inestetice urme de lovituri?

Portocaliu a pielii și оклика

foto3190 la sută din toate femeile au Celullite. Nu știu, deși calmeaza, ca esti Singura, dar acest lucru nu va ajuta la rezolvarea problemei. Inestetice urme de lovituri, nu sunt dureroase, nu sunt o boală, și este complet inofensiv. Cu toate acestea, aproape toate femeile doresc să scape de cratere, mai ales pe solduri, Fese si partea de sus, și, uneori, și pe umeri, abdomen și piept găsi, cel mai bine imediat.

Dar cum apare celulita?

Spre deosebire de bărbați, așa-numitul ulei de cuisoare la femei în țesutul subcutanat sunt aranjate în moduri diferite. Subțire соединительнотканных септ situate perpendicular pe suprafața pielii, este moale și flexibil, pielea este din tesutul adipos subcutanat doar o ușoară rezistență. Подкожную gras fibre poate vordrängen atât mai ușor în straturile superioare ale pielii și pielea din exterior vizibile urme de lovituri.

Ce se poate face despre asta?

  1. Sport

Ne pare rău, fete, sport – cum se întâmplă adesea în viață, din păcate, în mod inevitabil, pentru a atinge obiectivele de Figura lui. Piele rigide scurte de antrenament de zi cu zi util. Remedii miracol sunt Genuflexiuni, prin urmare, genuflexiuni! Tren de bază în zonele cu probleme Fese si coapse!

  1. Dieta

Cine vrea să facă într-adevăr ceva împotriva coaja de portocala, trebuie să facă corpul tau ceva Bun. Start echilibrat, o alimentație sănătoasă este de a face. La cafea, alcool, și, de asemenea, prea gras alimente este mai bine să renunțați! Deși în general se consideră că, chiar și foarte mici, dar femeile au celulita, cu toate acestea, Excesul de greutate poate contribui la coaja de portocala!

  1. Relaxare

Cine este nemulțumit de corpul lor, poate de rău relaxa. Cu toate acestea, aceasta este o necesitate! Pielea domnește în interior, de stres, de a obține unele cosuri si stresul este pentru celulita promovează. Încercarea de timpul liber, nu numai pentru a umple cu lucruri care îl iubesc cu adevărat, zice, inutile numiri și dedicați suficient timp pentru ei înșiși. De asemenea, meditația și yoga pot ajuta pentru a aduce un pic mai multă liniște în viața de zi cu zi!

foto32

  1. Cabină De Duș De Contrast

Stimuleaza circulatia la mic Dus cu contrast sufletul! Acest lucru nu face bine doar piele, la fel se simt mult mai vesel!

  1. Nici mai mult de tigari!

Nu este o opțiune, dacă o persoană este de a face accent pe frumos, o piele tanara este Fumatul. Jos cu țigări!

  1. Creme!

Până la cele mai de jos straturi de crema de piele nu pătrunde, deși, dar straturile superioare ale pielii se pot aplatiza! Ingredientele active, cum ar fi cofeina sau ceai Verde suplimentar strânge și masaj, ajuta circulatia sangelui.

Și apoi, el spune: arată-ne pe propriile picioare!